Langalló glutén- és laktózmentesen
Elkészítési idő: 110 perc
Nehézségi szint: Könnyű
Hozzávalók 8 adaghoz
- 300 g Naturbit kemencés lisztkeverék
- 1 csipet só
- 4 g porélesztő
- 2½ dl víz
- 1 evőkanál olaj
- 150 g laktózmentes tejföl
- 100 g bacon
- 1 fej lilahagyma
Elkészítés
- A lisztet egy tálba tesszük a sóval, és elkeverjük.
- Hozzáadjuk az élesztőt, azzal is elkeverjük.
- Végül kidolgozzuk a vízzel, majd olajjal.
- Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és meleg helyen kelesztjük.
- 180 °C fokon kb. 10 percig sütjük, majd rátesszük a kikevert tejfölt, rákarikázzuk a hagymát, és az apróra vágott bacont is rátesszük.
- Majd készre sütjük kb. 20-25 perc alatt.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
1 adag tápértéke
Energia | 273 kcal / 1147 kJ |
Fehérje | 14,6 g |
Zsír | 9,9 g |
- amelyből telített zsírsavak | 4,3 g |
Szénhidrát | 29,7 g |
- amelyből cukrok | 2,9 g |
Rost | 1,0 g |
A felhasznált termékeket keresse a www.hunorganic.com webáruházában!
A Hunorganic Kft. elérhetősége
Honlap: www.hunorganic.com
Telefonszám: : +36 (30) 533 9271
E-mail: contact@hunorganic.com
Perkáta, 2018. október 13.
Perkáta Online (HCJD & HLSZ)
Fotó: Hunorganic Kft.